Op donderdag 28 januari 2010 organiseert de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) het symposium ‘Het springende punt. Reflecties op fiscaalrechtelijke oordeelsvorming’. Het is de vierde in een serie ontmoetingen onder auspiciën van het Platform Belastingrechtspraak, waar professionals uit de fiscale rechtspraak elkaar op een informele manier ontmoeten.
Inleiders zijn mr. dr. H. Gommer (Fysiologische aspecten van rechterlijke oordeelsvorming), prof. dr. A.O. Lubbers (Fiscale rechtsvinding) en mr. J.J. Kluft/mr. W.A. Ruiter (Praktijkbeoefening en fiscale rechtsvinding). De dagvoorzitter is mr. C.B. Bavinck.
Het symposium vindt plaats in de Mauritszaal van Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam en begint om 15.00 uur. Ontvangst met koffie/thee vanaf 14.30 uur. De kosten bedragen E 175 (excl. btw). Voor meer informatie zie www.nob.net.

Advertentie