Een zomerluw nummer, dacht de redactie, waarin we eens onderzoeken waar u zoal met vakantie heen gaat, en waarom, en wat u daarginds zou kunnen lezen. Maar wie niet met vakantie was, nog niet, zag dat er van zomerluwte nauwelijks sprake was.
Staatssecretaris Teeven zet weer meer druk op de discussie over toezicht op advocaten, en de ombudsman ziet hun blinde vlek. Een Noorse advocaat zet zijn cliënt neer als een gek en de deken neemt zijn hoed af voor advocaten die ‘gekken’ bijstaan. Kleine kantoren zien bedreigingen overal en een Engelsman in Nederland is blij dat hij van de Britse omslachtigheid is verlost – en hij zégt dat gewoon. Advocaat Pestman settelt in Phnom Penh en de vertrekkend secretaris van de Orde voorziet geknal.
Bij gebrek aan luwte kreeg dat luchtige zomerblad toch extra substantie. Misschien begint de komkommertijd pas in augustus.
Red.

Download artikel als PDF

Advertentie