Via het discussieplatform kunnen advocaten met elkaar en de redactie ideeën uitwisselen en discussiëren.

De groep is een initiatief van de redactie van het Advocatenblad die via het discussieplatform stellingen zal poneren of reacties geeft op die van anderen. Daarnaast is deze groep voor ons als redactie onontbeerlijk om te weten wat er in de beroepsgroep leeft of waar wij volgens u aandacht aan zouden moeten besteden. Ook verwachten we bij breaking news sneller aan relevante reacties uit de advocatuur te kunnen komen. Wij hopen dan ook dat alle leden van de groep zich vrij voelen om aan de discussies mee te doen of om ideeën aan te dragen.

Lid worden?
Degenen die al een LinkedIn account hebben, kunnen de groep via de zoekbalk in hun profiel vinden; lid worden van LinkedIn – wat sinds de oprichting in 2003 wereldwijd meer dan 150 miljoen vakmensen deden – kan hier. De redactie beoordeelt alle verzoeken om lid te worden en zal er zo voor zorgen dat de groep zijn naam eer aan blijft doen. En wie benieuwd is wat de advocatuur met social media kan doen, de Washington Post bericht daar vandaag uitgebereid over.  

Advertentie