Ook dit jaar wordt er weer een advocatengolftoernooi georganiseerd ter gelegenheid van het Jaarconges van de Orde. Dit evenement op de Amsterdamse Golf Club vindt plaats op 27 september, de dag voor het Jaarcongres in Amsterdam.

Er kunnen zich nog genoeg mensen inschrijven, zo laat organisator Wouter Jongepier (Boekel De Nerée) weten. Advocaten met een geldig GVB kunnen die dag deelnemen aan een stableford wedstrijd, maar voor de niet-ervaren golfers wordt een uitgebreide clinic georganiseerd. De kosten voor deze les bedragen 75 euro, inclusief lunch en borrelhappen. Een goede manier om kennis te maken met de golfsport, aldus  Jongepier, en bovendien erg vermakelijk.

Het programma begint om 12 uur en bestaat uit een lunch, golfwedstrijd, borrel en een prijsuitreiking. Hierna is het ook mogelijk te dineren, wat 30 euro per persoon kost. Voor de mensen die aan de clinic meedoen: op het programma staat leren putten, chippen en de swing. Deze les wordt afgesloten met een wedstrijd.

Deelname kost 60 euro per persoon, waarvan er 10 euro wordt gedoneerd aan de Stichting Advocaten voor Advocaten, de onafhankelijke stichting die streeft naar een vrije en onafhankelijke beroepsuitoefening van de advocatuur. De organisatie van het golftoernooi staat los van de organisatie van het Jaarcongres. Geïnteresseerden dienen zich hiervoor dus apart aan te melden; dat kan tot 7 september.

Tekst: Marlous Blokker

Advertentie