Ook dit jaar wordt er weer een advocatengolftoernooi georganiseerd ter gelegenheid van het Jaarconges van de Orde. Dit evenement op de Amsterdamse Golf Club vindt plaats op 27 september, de dag voor het Jaarcongres in Amsterdam. Advocaten met een geldig GVB kunnen die dag deelnemen aan een stableford wedstrijd, maar voor de niet-ervaren golfers wordt een uitgebreide clinic georganiseerd. Voor de mensen die hieraan meedoen: op het programma staat leren putten, chippen en de swing. Deze les wordt afgesloten met een wedstrijd.
Deelname kost 60 euro per persoon, waarvan er 10 euro wordt gedoneerd aan de Stichting Advocaten voor Advocaten, de onafhankelijke stichting die streeft naar een vrije en onafhankelijke beroepsuitoefening van de advocatuur. De organisatie van het golftoernooi staat los van de organisatie van het Jaarcongres en geïnteresseerden dienen zich hiervoor dus apart aan te melden.

Download artikel als PDF

Advertentie