Op 1 en 2 november vind het jaarlijkse Jonge Balie Congres plaats, hét evenement voor de jonge advocaat. Gekozen is voor het brede internationale thema Onbegrensde mogelijkheden: de internationale dimensie in de dagelijkse juridische praktijk. Aandacht wordt besteed aan een praktische toepassing in elke praktijk van internationaal en Europees recht, maar ook aan praktische vaardigheden zoals het overbruggen van culturele verschillen bij onderhandelingen en het leggen van een buitenland beslag. Wat moet de jonge advocaat weten en waar moet hij op letten?
Bij het congres hoort uiteraard een toplocatie: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Na het spetterende eindfeest kan overnacht worden in het Kurhaus of één van de andere hotels aan de boulevard van Scheveningen.

 

Download artikel als PDF

Advertentie