Van de redactie Mocht u de vorige maand het Advocatenblad hebben gemist, dat kan kloppen. Vanaf nu kunt u ons – lekker overzichtelijk – eens per maand in uw brievenbus verwachten. Ook nieuw is dat de Kronieken niet meer individueel in het blad worden opgenomen. Voortaan worden deze gebundeld en eens per kwartaal als handige, aparte bewaarspecials uitgegeven. Maar niet alles is anders geworden. Zo gaan we verder op het ingeslagen pad om nieuws door, voor en over advocaten op heldere, objectieve en journalistieke wijze te brengen. Ook handhaven wij onze ambitie andere beroepsgroepen aan het woord te laten om zo de advocatuur een spiegel voor te houden – zoals wel uit ons coverartikel blijkt waarin officieren van justitie vertellen hoe ze tegen advocaten aan kijken. En natuurlijk blijven we boven op die verhalen en ontwikkelingen zitten die onze aandacht verdienen en laten we, als de omstandigheden daarom vragen, nog steeds het nodige tegengeluid horen. Dat is vertrouwd en toch nieuw.

Download artikel als PDF

Advertentie