Bij advocatenkantoor Custos in Waalre is maandagochtend vroeg brand uitgebroken. Mogelijk houdt dit verband met de eerdere beschieting op Marcel Senders, een van de drie bestuurders van het kantoor.

Vanmorgen brak de brand op het kantoor rond 04.15 uur uit, meldt NOS. Volgens de nieuwszender was de brand snel onder controle en is de politie een uitgebreid onderzoek gestart naar de toedracht. Er wordt rekening gehouden met brandstichting.

Vorige week werd advocaat Senders vlakbij zijn woning beschoten door een fietser. Over dit incident werd door Omroep Brabant uitgebreid bericht

Het is nog de vraag of de beschieting en brandstichting in verband kan worden gebracht met de zaak ‘Maskerbij’. Senders vertegenwoordigde de vermoorde drugscrimineel Aran de Jong. Vorige week was het de laatste zittingsdag.

Het kantoor was niet bereikbaar voor commentaar.

Tekst: Hedy Jak

Advertentie