De huidige eenjarige Beroepsopleiding (BO) en de tweejarige Voortgezette Stagiaire Opleiding maken vanaf september 2013 plaats voor de geïntegreerde, driejarige opleiding die Beroepsopleiding Advocaten gaat heten. Alle stagiaires die op of na 1 maart 2013 worden beëdigd, vallen volgens art. 32 Stageverordening 2012 onder het nieuwe regime en moeten de Beroepsopleiding Advocaten volgen. Voor meer informatie en eventuele uitzonderingen op het voorgaande, raadpleeg www.advocatenorde.nl. Voor vragen over het overgangsregime kunt u terecht bij de betreffende raad van toezicht. De voorwaarden voor het meedoen aan de laatste cyclus van de BO (V13) zijn inschrijving voor die cyclus en beëdiging vóór 1 maart 2013. De deadline voor de inschrijving van die BO was 31 januari 2013.

Download artikel als PDF

Advertentie