Annemarie Roukema wordt de nieuwe voorzitter van de Stichting Jonge Balie Nederland (SJBN). Tijdens het Jonge Balie Congres 2013 op 7 en 8 november in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, neemt ze het stokje van de huidige voorzitter Eline Schiebroek (BarentsKrans N.V.) over.

Roukema is sinds 2010 werkzaam als advocaat bij Boekel De Nerée. Aanvankelijk werkte ze binnen Boekel’s Corporate/M&A praktijk. Momenteel is ze werkzaam in de praktijkgroep Arbeidsrecht waar ze zich specifiek richt op reorganisaties en medezeggenschap, in verband met (onder andere) fusies en overnames.

De nieuwe voorzitter gaat zich het komende jaar richten op de uitwerking van de nieuwe beroepsopleiding. Daarnaast wil ze met het bestuur nieuwe mogelijkheden creëren om de jonge balie op de kaart te zetten. ‘We willen meer activiteiten organiseren voor jonge advocaten opdat ze elkaar beter weten te vinden.’

Sabine Droogleever Fortuyn

Advertentie