Met posts als Why your lawblog sucks (and what to do about it) geeft www.lawyerist.com juristen en marketeers tips over juridisch bloggen. 

Juridisch-inhoudelijke content staat er niet op het door Sam Glover gemaakte lawyerist.com, maar toch of misschien wel juist daarom is het een lezenswaardig blog voor juristen die online aandacht van cliënten zoeken. Een uurtje surfen langs de posts levert een goed inzicht in de manier waarop de juridische marketing in de Verenigde Staten zich ontwikkelt. Glover wisselt verwijzingen naar platte commercials van advocaten, handige tips voor het maken van notities in een pdf op de iPad en dringende adviezen voor (beginnende) juridische bloggers af. Allemaal even toegankelijk en overtuigend geschreven. Een aanrader voor kantoren die over een nieuwe site nadenken: een post over de top 10 beste law firm websites van 2014.

Erik Jan Bolsius

 

Download artikel als PDF

Advertentie