Charlotte Meindersma bereikt bloggend zo’n zesduizend unieke bezoekers per maand. Het geheim? Duidelijke taal.

 

Met ijzeren discipline post jurist informatierecht Meindersma op www.charlotteslaw.nl/blog lezenswaardige artikelen over haar vak. Dankzij haar uitgesproken mening en originele onderwerpkeuzes weten potentiële klanten direct wat ze aan haar hebben. Drie keer per week publiceren, leidt bovendien tot een hoge ranking in de zoekresultaten van Google. De blog bezorgde haar in 2013 ook de eerste prijs in de categorie online in de VIVA400, een lijst met vierhonderd jonge, inspirerende vrouwen. Uit het juryrapport: ‘Jurist een droog beroep? Nee hoor, Charlotte Meindersma probeert ingewikkelde wet- en regelgeving toegankelijk te maken door erover te bloggen en advies te geven in concrete en duidelijke taal.’

Erik Jan Bolsius

Download artikel als PDF

Advertentie