Het Gerbrandydebat is inmiddels een begrip in Den Haag. Jaarlijks biedt de Nederlandse Orde van Advocaten politici en advocaten een podium om te debatteren over actuele onderwerpen op het snijvlak van politiek en advocatuur. Ook dit jaar kunt u weer rekenen op spraakmakende discussies over privacy versus veiligheid en de veranderingen in het strafprocesrecht. Debaters zijn onder anderen: Inez Weski, Ard van der Steur, Britta Böhler en Rob van der Hoeven. Ferry Mingelen leidt het debat.

Datum: Dinsdag 11 november 2014 

Tijdstip: 18.00-19.30 uur (inloop 17.30 uur)

Locatie: Sociëteit de Witte op het Plein in Den Haag

Wilt u erbij zijn als toehoorder, stuur dan een kort bericht onder vermelding van ‘aanmelding Gerbrandydebat’ naar a.rolfvondenbaumenAadvocatenorde.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan.

 

Download artikel als PDF

Advertentie