Bart Stapert, de advocaat van de zondag in Indonesië geëxecuteerde Ang Kiem Soei vertelt donderdag op Advocatenblad Live! over deze zaak. Dagvoorzitter Roxane van Iperen interviewt hem en twee andere advocaten over zaken die hun carrière bepaalden.

Stapert (op foto) is voor een korte tussenstop in Nederland. Na Advocatenblad Live! vertrekt hij om een andere ter dood veroordeelde cliënt bij te staan. Donderdag vertelt hij onder andere over de impact van de zaak Ang Kiem Soei op zijn praktijk. 

Naast Stapert vertelt Sander de Lang over het bijstaan van nabestaanden van slachtoffers van grootschalige vliegrampen (MH17, Tripoli). Mariëlle van Essen op haar beurt vertelt over hoe zij omging met de zaak van de waxinelichthoudergooier. 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan op www.advocatenbladlive.nl.

Nathalie Gloudemans-Voogd

Advertentie