Advocatuur en theater hebben veel van elkaar weg, maar gaan meestal niet samen. Bij advocatenkantoor Gimbrère Advocaten in Breda wel. Het kantoor opent vrijdag 27 maart een eigen, besloten, theater.

De ruimte met zestig zitplaatsen is eens in de paar weken het decor van lezingen, workshops, muziek, cabaret of toneel. Tijdens de opening trapt film- en theater acteur Peter Faber af met een One Man Show. Maar ook ruimtevaarder André Kuipers is al geboekt voor een optreden. De presentaties kunnen volgens Tjaard Gimbrère, de oprichter van het theater, overal over gaan. ‘Van juridisch inhoudelijke besprekingen tot lezingen over trends binnen de advocatuur of over duurzaam ondernemen. Daarbij is er ruimte voor artistieke expressie.

Met zijn theater wil Gimbrère vooral inspireren. Het ‘Gimbrère Theater’ is niet openbaar maar alleen op uitnodiging toegankelijk. Wilt u een keer komen kijken of op de hoogte blijven van het programma? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Sabine Droogleever Fortuyn

Advertentie