GRONINGS LETSELSCHADECONGRES
Het 9e Gronings Letselschadecongres heeft op maandag 5 oktober plaats. Thema van het congres is: letselschade en Europa, Internationale invloeden op de Nederlandse lestelschadepraktijk. Sprekers zijn onder meer prof. mr. T. Barkhuysen, (advocaat bij Stibbe te Amsterdam; tevens hoogleraar staats- en bestuursrecht Universiteit Leiden), mr. dr. J.M. Emaus (universitair docent Universiteit Utrecht), mr. dr. J.G. Knot (universitair docent Rijksuniversiteit Groningen; tevens adviseur bij PlasBossinade advocaten en notarissen te Groningen).
Kijk op http://bit.ly/1NrtnnS voor meer informatie.

 

KEIGOED!
Op 5 november 2015 heeft het congres KEIgoed! plaats. Tijdens deze dag over KEI (Kennis en Innovatie Rechtspraak) en digitalisering worden advocaten bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op dit vlak. Mr. Orie, rechter bij het Joegoslavië-tribunaal, sluit de dag af met zijn lezing over de volledig digitale werkwijze van het tribunaal.
Datum: 5 november, van 9.00 uur tot 17.15 uur.
Plaats: Evoluon, Noord Brabantlaan 1A, Eindhoven.
Kijk op http://bit.ly/1Y3iH3Y voor meer informatie en aanmelding.

 

JONGE NJV SEMINAR 2015
Het 6e seminar van de Jonge Nederlandse Juristenvereniging heeft op vrijdag 11 december plaats. ‘Haat en liefde in het recht’ is het thema van deze bijeenkomst en zal vanuit het personen- en familierecht, het bestuursrecht en het strafrecht worden bekeken.
Datum: 11 december van 13.00 uur tot 16.30 met aansluitende borrel en diner.
Plaats: Erasmus Paviljoen, campus van de Erasmus Universiteit.
Ga naar http://bit.ly/1J7p8aI voor meer informatie.

Download artikel als PDF

Advertentie