Lawyerist.com publiceerde over de ‘bio’ van advocaten op hun website. Die kan vaak een stuk beter.

In het artikel ‘How to write an engaging lawyer bio?’ staan tips voor iedere advocaat die zichzelf beter wil presenteren op zijn website. De ‘onze advocaten’-pagina’s worden heel vaak bezocht, dus zorg dat daar meer op staat dan een saaie cv-opsomming, adviseert de Amerikaanse site Lawyerist. Wat precies? In elk geval een professionele foto (geen selfie). Geef ook persoonlijke informatie. Beschrijf wat u levert aan uw cliënten en vertel wat u drijft in uw vak. Prospects zoeken namelijk ook naar een persoonlijke klik. Vergeet ook niet om er contactinformatie bij te zetten: een mobiel nummer, e-mailadres en links naar social media, zoals uw LinkedIn-profiel.

Erik Jan Bolsius

Download artikel als PDF

Advertentie