Sinds 1 januari 2014 bestaat het kantoor AbelnPasma Advocaten, gevestigd in het Zuiderpark te Groningen, dat ik samen met Margriet Pasma heb opgericht. Margriet en ik kennen elkaar al jaren vanuit de advocatuur en zijn beiden gespecialiseerd letselschade advocaat en actief lid van de LSA en ASP. Deze verenigingen hebben het keurmerk specialisatie verenigingen van de NOvA ontvangen.

Hoe heeft u het werken in de advocatuur de afgelopen jaren ervaren?

Heerlijk! Ik wil graag m’n werk op een persoonlijke, betrokken en deskundige manier doen. Samen met Margriet in een klein niche kantoor in een mooi gebied, gesteund door een professionele omgeving, kan ik dat realiseren.

Wat zijn in uw ogen de belangrijkste ontwikkelingen in deze markt voor de komende 2 jaar?

Advocaten zullen zich steeds meer gaan specialiseren, de werkomgeving verder digitaliseren en er zal vermoed ik meer gewerkt gaan worden in kleinere (kantoor) verbanden waarbij kennis wordt gedeeld via digitale netwerken.

Hoe speelt u hier persoonlijk op in?

Door er voor te zorgen dat wij optimaal gebruik maken van de faciliteiten die er zijn. Ons kantoor is klein maar onze omgeving is groot. Wij worden goed en praktisch ondersteund waardoor we altijd en overal bereikbaar zijn (indien wij dit willen of noodzakelijk achten). Mede door een goed online softwarepakket zijn we in staat zijn om vanaf iedere locatie onze werkzaamheden uit te voeren, waar we ook zijn.


Mr. Dianne Abeln (l) en Mr. Margriet Pasma

Wat is de kracht van uw organisatie?

Onze kracht? Het antwoord op de vorige vraag klinkt nogal digitaal maar dat zijn we beslist niet. We zijn bovenal mensen die betrokken zijn en streven naar maximale deskundigheid. Het klinkt als een cliché maar het gaat toch altijd weer om het persoonlijke verhaal, om die ene cliënt(e) he? Dat maakt ons werk zo boeiend.

Advertentie