Liesbeth Zegveld is dinsdag door de bezoekers van Advocatie live uitgeroepen tot de Meest Gewaardeerde Advocaat. Zegveld is mensenrechtenadvocaat bij Prakken d’Oliveira in Amsterdam.

Zegveld treedt hiermee in de voetsporen van Wim Anker (Anker & Anker), die vorig jaar werd onderscheiden met deze titel. De advocaat liet weten de onderscheiding bijzonder te vinden. ‘Wij voeren geen normale praktijk, omdat wij veel mensen bijstaan die niet in Nederland wonen. Dit maakt het extra bijzonder.’ De advocaat zet zich onder andere in voor oorlogsslachtoffers.

Lezers van Advocatie hadden voor de titel Meest Gewaardeerde Advocaat naast Zegveld ook Tjalling van der Goot, strafrechtadvocaat bij Anker en Anker, en Ferdinand Grapperhaus, arbeidsrechtadvocaat bij Allen & Overy genomineerd.

Francisca Mebius

Advertentie