– Ingezonden Mededeling –  

In gesprek met Edwin van Wechem, directeur van Law At Work, over de nieuwe cursusopzet Doorpakken Vermogensrecht op 27 en 28 juni in de Jaarbeurs.

Law At WorkVoor wie Law At Work nog niet kent; wat doen jullie?

Van Wechem: ‘Law At Work is een cursusorganisatie die inhouse-cursussen organiseert bij advocatenkantoren en bedrijven, met gerenommeerde docenten, waarbij het kennisniveau en lesmateriaal wordt afgestemd op de kennisbehoefte van een kantoor. Wij doen dat al vele jaren, sinds 2000. Onze kernbegrippen zijn kwaliteit, continuïteit en actualiteit. We werken dan ook met de beste docenten uit praktijk én wetenschap. Zelf ben ik directeur maar treedt ook regelmatig op als docent bij cursussen, met name op het gebied van algemene voorwaarden en actualiteiten vermogensrecht. Daarnaast ben ik ook adviseur en als raadsheer plaatsvervanger actief, waardoor ik nog altijd de praktijkervaring mee krijg: het komt mooi samen.’

Jullie lanceren een nieuw concept, Doorpakken Vermogensrecht, wat is dat?

Van Wechem: ‘Doorpakken is een concept van een tweedaagse diepgaande en actuele cursus. We organiseren dit samen met Bju/Law At Web en met de beste docenten op een centrale locatie, de Jaarbeurs in Utrecht. We gaan niet voor een massale deelname, want we willen kwaliteit garanderen. Volgens ons realiseer je dat ook door twee dagen lang intensief in de materie te duiken en ook strategisch te benaderen. De docenten Drion, Reurich, Klomp en ikzelf behandelen allen een specifiek thema van vermogensrecht. We hebben in december een eerste Doorpakken Vermogensrecht georganiseerd en dat werd door de deelnemers bijzonder goed gewaardeerd. Bijkomend voordeel, je hebt in 1 klap 20 punten binnen!’

Waarom toch een stap naar offline cursussen, is die markt niet overvol?

Van Wechem: ‘De markt is weliswaar vol met cursussen op locatie, maar we zien zeker kansen voor Doorpakken. Juist door de diepte op te zoeken en dit in twee dagen achter elkaar met verschillende topdocenten te doceren bieden we net wat meer toegevoegde waarde dan het huidige aanbod. Bovendien is de prijs een hele schappelijke (1395,- excl. btw) en krijg je er zelfs nog broodjes en soep bij. Aan alles is gedacht!’

Wat kunnen we nog meer verwachten dit jaar?

Van Wechem: ‘Zoals ik al aangaf, we willen het niet van productiewerk en massa hebben. Voor dit jaar hebben we Doorpakken Vermogensrecht in juni op de planning staan. Eind dit jaar zullen we dit herhalen en bovendien een Doorpakken organiseren voor Ondernemingsrecht en Procesrecht waar we veel van verwachten. Maar eerst op naar 27 en 28 juni, de docenten hebben er al zin in! Inschrijven voor Doorpakken Vermogensrecht kan via www.doorpakkenvermogensrecht.nl. ‘

Doorpakken Vermogensrecht wordt georganiseerd door Law At Work met medewerking van Law At Web.

Advertentie