– Ingezonden Mededeling –

Een integraal overzicht voor de advocaat
I-FourC, partner van de Lexxyn Groep, heeft een visuele integratie gerealiseerd om de advocatuur van een complete oplossing te voorzien. Er kan rechtstreeks een veilige toegang gerealiseerd worden tot het digitale dossier. Advocaten kunnen met deze integratie nog mobieler en efficiënter werken.

I-FourC 2

Mobiel, veilig en efficiënt werken – 24/7
In de praktijk ziet dat er als volgt uit: er is een integratie tussen I-FourC en het juridische softwarepakket, die ervoor zorgt dat een advocaat rechtstreeks bij zijn digitale dossiers kan, zónder vanuit twee systemen te moeten werken. Heel eenvoudig: u kunt direct aan de slag! Alle dossiers en gewenste papieren informatie wordt veilig gedigitaliseerd en op vertrouwde wijze via het bekende systeem ter beschikking gesteld. Hierbij wordt het digitale dossier exact zo weergegeven als het fysieke dossier; dus geen complexe ICT-oplossingen, maar gebruiksvriendelijk en vertrouwd. Op deze manier ontstaat er één compleet overzicht van alle informatie. Informatie raakt niet meer zoek, is veilig en te allen tijde vanuit alle locaties voor geautoriseerde gebruikers raadpleegbaar én bewerkbaar.

We willen klanten op een zo goed mogelijke wijze faciliteren en door samen te werken kunnen we optimaal aan de vraag voldoen. Doordat advocaten de dossiers via een intuïtieve app kunnen downloaden, zijn de dossiers ook zonder internetverbinding toegankelijk. Dat zorgt voor vrijheid en flexibiliteit; uiteraard wel volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Wilt u meer weten over deze integratie en de mogelijkheden voor uw praktijk? Neem vrijblijvend contact op voor een passend advies!

W: www.i-fourc.nl
T: 077-750 11 00

Advertentie