“The difficult task, after one learns to think like a lawyer, is relearning how to write like a human being”
Op woensdagen 1 en 8 juni (Den Haag) en vrijdagen 3 en 10 juni (Amsterdam) organiseert Branch Out de workshop Legal English Writing Skills.

Deze hands-on Workshop is gericht op juristen die reeds een goed niveau Engels hebben en die regelmatig Engelse teksten schrijven of dat binnenkort moeten gaan doen. Door de praktijkgerichte aanpak en het geringe aantal deelnemers (max. 8) zullen deelnemers maximale individuele feedback ontvangen.
logo Branch Out
Aan het eind van de workshop zullen deelnemers:
-het belang van het schrijfproces bij juridische stukken onder ogen zien;
-een sterk verbeterd begrip van (gevorderde) Engelse grammatica hebben in zowel een algemene als een juridische context;
-zich bewust zijn van een moderne schrijfstijl in legal writing;
-beducht zijn op typische fouten en slechte gewoontes in legal writing;
-accurater, compacter, helderder en met veel meer zelfvertrouwen Engelstalige (juridische) teksten kunnen schrijven;
-effectiever met hun tijd omgaan en zelfverzekerder overkomen.

Het programma behandelt onderwerpen die essentieel zijn voor effectief juridisch schrijven. Deelnemers zal gevraagd worden om voorafgaand aan de workshop een pre-Course Task te maken en in te sturen. Deze pre-Course Task geeft ons niet alleen waardevolle input voor het trainingsprogramma (oftewel: waar gaan we ons op focussen), maar door individuele feedback op deze pre-Course Task zijn deelnemers nóg meer bij het programma betrokken.

Kosten: € 1.275,- p.p. (ex. BTW)
Opleidingspunten: 14 PO-punten
Meer informatie en programma:  Klik hier

Mocht u verder (kosteloos) op de hoogte gehouden willen worden, schrijf u dan in op de Branch Out Legal English Blog, klik hier.

PS:
Deze Workshops worden ook in-company verzorgd. Het trainingsprogramma wordt dan ontwikkeld op basis van de trainingsbehoeften van uw kantoor. Daarnaast worden data (en tijden) in overleg bepaald. Neem contact met ons op om het een en ander door te spreken: [email protected]

Advertentie