PAO25d43b0Het nieuwe ontslagrecht is bijna een  jaar van kracht. Hoe kijken rechters daar tegen aan? Hoe hebben rechters de Wwz tot dusverre toegepast? Welke ontwikkelingen zijn wat dit betreft te verwachten?

In het prachtige Academiegebouw aan het Rapenburg te Leiden zullen vijf Leidse topdocenten ‘de Wwz-verjaardag groots met u vieren’: een jaar ervaring met de Wet werk en zekerheid. Sprekers zijn prof.mr. B. Barentsen, prof.mr. G.C. Boot, mw. mr.dr. M.Y.H.G. Erkens, prof.mr. G.J.J. Heerma van Voss en prof.mr. dr. S.F. Sagel en gastreferenten Mr. C. Nekeman, Mr. D.-J. Rutgers.

De dag zal zes uur in beslag nemen en u kunt 6 PO punten behalen tegen een vergoeding van slechts 325 euro (Leidse alumni 300 euro). Wacht alstublieft niet te lang met inschrijven (er zijn maximaal tweehonderd plaatsen beschikbaar). Meer informatie of direct inschrijven.

Advertentie