't Advocaatje (4)– Ingezonden Mededeling –

Hoe heeft u het werken in de advocatuur ervaren?
Het werken in de advocatuur heb ik ervaren als dynamisch, maatwerk, vaker gericht op pragmatische oplossingen dan procederen en een mooie wisselwerking tussen de juridische kaders van het ondernemingsrecht en de praktijk.

Wat waren uw beweegredenen om een eigen restaurant te openen?
Toe aan een nieuwe uitdaging in een uitdagende omgeving waarbij creativiteit, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Wat maakt uw café restaurant aantrekkelijk?
Authentieke Indonesische keuken in een unieke omgeving waar inspiratie en beleving elkaar treffen. Wij bieden deze uitdagende omgeving tevens de perfecte plek voor een feestelijke en ontspannen borrel.

Welke zaken/informatie wilt u verder kwijt?
U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of diner, gezellige borrel, catering en take away. Voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw kantoor kunt u contact opnemen met ons via: [email protected] of 020-363 9875.

Zie ook hetadvocaatje.nl

Advertentie