Afdrukken

– Ingezonden Mededeling –

Voor elke eenvoudige taak die binnen de juridische omgeving uitgevoerd moet worden is er tegenwoordig een applicatie te vinden. Maar hoe zorgt u dat deze applicaties met elkaar blijven communiceren en niet als een kaartenhuis in elkaar vallen?

Met deze veelvoud aan applicaties ontstaan gegarandeerd conflicterende wensen. De ene applicatie maakt het best gebruik van browser X, terwijl de andere applicatie bij voorkeur browser Y gebruikt. Om niet te spreken over Office versies, .NET versies, service packs of Java versies.

Spaghetti
Een hel voor het ICT management. Zij bevinden zich gedwongen in een spagaat en moeten onmogelijke keuzes maken. Ben van Hengstum van Trivium Software ziet dit gevaar ook: “Wat ontstaat is een spaghetti van applicaties, programma’s en tools die met elkaar verbonden zijn en met elkaar zouden moeten communiceren. Een ketting van software-schakels, waarbij het gezegde geldt dat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel.”

Applicaties minimaliseren
Als gebruiker wil je het liefst zo min mogelijk programma’s gebruiken. Door veel functies in één applicatie te integreren kun je dat aantal minimaliseren. Dit komt niet alleen de werkbaarheid ten goede maar minimaliseert ook de kans op crashes.

Eén solide oplossing
Dit heeft Trivium Software ook gesignaleerd. Ben van Hengstum: “Wij houden niet van spaghetti maar vinden dat gebruikers met één applicatie moeten kunnen werken, ongeacht welke handelingen zij moeten verrichten. Of je nu een relatie, een dossier, een urenregel of een document wilt aanmaken, je klikt altijd op hetzelfde icoontje of gebruikt dezelfde toetscombinatie.”

Zaken als relatiebeheer, dossierbeheer, documentproductie en -beheer, huisstijlautomatisering, urenregistratie en declareren kunnen met de software van Trivium Software vanuit één compleet programma gedaan worden. Eén solide oplossing die enerzijds gebruiksvriendelijk is en anderzijds de kans op crashes minimaliseert.

Slim en efficiënt werken
Bij Trivium Software werken ze graag samen met kantoren die begrijpen dat slim en efficiënt werken een advocatenpraktijk rendabel maakt. Wilt u met iemand van Trivium Software hierover van gedachten wisselen? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Ze denken graag met u mee over de beste oplossing voor úw praktijk.

Advertentie