Allen & Overy Amsterdam heeft een gratis online applicatie voor het opstellen van algemeen civielrechtelijke vaststellingsovereenkomsten ontwikkeld. Met deze webapplicatie kan een vaststellingsovereenkomst eenvoudig worden samengesteld, stelt het bedrijf in een persbericht.

Gebruikers krijgen bouwstenen en voorbeeldclausules aangereikt en kunnen deze aan- en uitvinken. Per clausule krijgt de gebruiker tips en uitleg. Daarna kan het samengestelde concept worden gedownload en vervolgens worden verfijnd en toegespitst op de concrete zaak.

Richard de Haan, partner Litigation & Arbitration: ‘De nieuwe online tool past in ons streven om verschillende producten beter toegankelijk te maken met behulp van technologie.’

De Haan zegt niet bang te zijn de eigen inkomsten te ondermijnen. ‘Met deze tool helpen we bedrijfsjuristen standaard overeenkomsten op te stellen. Als zaken wat ingewikkeld worden en maatwerk nodig is, komen wij als kantoor om de hoek kijken.’

Zie ook: www.aovaststellingsovereenkomst.nl

Advertentie