De Financial Times heeft Jeroen Zweers, Innovation Director bij Kennedy Van der Laan, genomineerd voor de European Innovator of the Year Award. Het is voor het eerst dat een Nederlander kans maakt op deze prijs. Zweers behoort volgens de krant tot de top 10 innovatieve individuen van Europa.

Het zakendagblad nomineerde Zweers vanwege zijn werk als Innovation Director bij Kennedy Van der Laan en zijn rol als co-founder van Dutch Legal Tech, een platform voor juridische innovatie. Volgens Zweers is nog nooit een Nederlander genomineerd voor deze prijs. Met de nominatie staat de innovatiedirecteur ook in de Financial Times top 10 Europese ‘Innovative Individuals‘.

Zijn kantoor Kennedy Van der Laan is opnieuw genomineerd voor de Innovative Lawyers Awards van de Financial Times voor de Customized Alliance, een soort virtueel advocatenkantoor, voor klant Nike. Kennedy Van der Laan staat dit jaar ook de shortlist Business Leadership Awards 2016 van de Britse website The Lawyer.

De winnaars van de Financial Times awards worden bekend gemaakt tijdens een diner op 5 oktober in Londen.

Nathalie Gloudemans-Voogd

Advertentie