Buren, advocaten, notarissen en belastingadviseurs, en HIL International Lawyers & Advisers zijn gefuseerd en gaan voortaan verder onder de naam Buren, zo hebben beide partijen bekendgemaakt. 

Steven van der Waal, partner bij Buren: Door het samengaan met HIL kunnen onze ambities in Azië verder worden geconcretiseerd. Buren begeleidt al geruime tijd Chinese cliënten, die in of via Nederland of Luxemburg willen investeren. Door het bundelen van de kennis en kunde kunnen wij onze Nederlandse cliënten nu ook met onze teams in Beijing en Shanghai een geïntegreerde dienstverlening bieden.’
Volgens Jan Holthuis, partner bij HIL en wonend in China, is de op China gerichte praktijk de laatste jaren harder gegroeid dan de Nederlandse praktijk. ‘De fusie verbetert onze slagkracht enorm. Buren heeft een succesvolle internationale transactie praktijk in Nederland en het HIL team levert een volledig in China gelokaliseerde dienstverlening.’

Het fusiebedrijf telt ruim 70 advocaten, notarissen en fiscalisten. Naast de locaties in Amsterdam, Den Haag en Luxemburg heeft het kantoor ook vestigingen in Shanghai en Beijing.

 

Advertentie