def_podeal_advocatuur_sdu_banner_200x150px2‘Soms krijg ik een echte eyeopener. Dat is heel fijn, want meestal kan ik daarmee direct een cliënt blij maken.’

Volgens collega’s was het niet de vraag óf Nathalie Wolters en Chantal van den Berg voor zichzelf zouden beginnen, maar wánneer. Twee jaar geleden was het dan zover. Twee echte arbeidsrechtspecialisten pur sang richten hun eigen kantoor op: Reflex Advocaten. Nathalie en Chantal hebben hun eigen visie op arbeidsrecht: ze zijn niet van de dikke academische adviezen, maar houden juist van een oplossingsgerichte aanpak en heldere taal.

Chantal: ‘We werken aan veel zaken samen. Zo houden we elkaar scherp en het is wel zo praktisch: als Nathalie niet beschikbaar is, ben ik er. Want ook buiten kantoortijden willen we voor onze cliënten bereikbaar zijn.’ Het arbeidsrecht is permanent in beweging. Dan is een flexibele instelling nodig. En juist die flexibiliteit vinden Nathalie en Chantal zo aantrekkelijk aan de PO Deal.

Nathalie: ‘Annuleren is kosteloos. Dat geeft ons een heel vrij gevoel om uit het aanbod te kiezen.’ Chantal: ‘Daarbij zijn de docenten van Sdu ook nog eens echt goed. Echte specialisten die weten hoe ze hun groep bij de inhoud moeten betrekken. Er is altijd ruimte voor vragen, interactie of een gezamenlijke brainstorm. Een ethische discussie over relevante ontwikkelingen op ons vakgebied, dat vinden wij als specialisten echt interessant.’

PO Deal: twaalf maanden zoveel cursussen volgen als u wilt voor € 1995,-
Met de PO Deal All Inclusive heeft u twaalf maanden lang alle vrijheid om onbeperkt juridische cursussen te volgen. U heeft keuze uit alle opleidingen die door ons georganiseerd worden, inclusief onze cursussen, events en webinars. U kunt dus op een makkelijke manier uw PO-punten halen.

www.sdujuridischeopleidingen.nl/podeal

Advertentie