Het Utrechtse advocatenkantoor Van Benthem & Keulen heeft voor de VBK Transitie App een Computable Award gewonnen. Het is de eerste keer dat het ICT vakblad deze prijs toekent aan een advocatenkantoor.

De gratis app die Van Benthem & Keulen ontwikkelde helpt werkgevers en werknemers bij het berekenen van de transitievergoeding. De VBK Transitie App was een van de vijf genomineerde projecten voor de categorie ICT-projecten in het MKB; er waren vijfentwintig voordrachten ingestuurd. Voor zowel het publiek als de vakjury was de app van het Utrechtse kantoor favoriet. Tijdens de Computable Awards 2016 op 1 november werd de VBK Transitie app voor een publiek van 800 automatiseringsdeskundigen tot winnaar uitgeroepen. Niet eerder ontving een advocatenkantoor een ICT Computable Award.

Van Benthem & Keulen laat weten ‘zeer vereerd’ te zijn met de prijs. ‘Met deze award geven wij legal tech ook een gezicht in de ICT-branche,’ zegt Murk Vlietstra, marketing manager bij Van Benthem & Keulen. ‘Wij zien dat de juridische sector nog maar in zeer beperkte mate mobiele technologie inzet om cliënten in de dagelijkse praktijk te ondersteunen. Met de Transitie App maken wij legal tech tastbaar en toegankelijk voor iedereen.’

Nathalie Gloudemans-Voogd

 

Advertentie