De Brauw looft opnieuw 25.000 euro uit voor een innovatief idee dat de juridische wereld kan veranderen. De inschrijving voor De BLIC (De Brauw Legal Innovation Challenge) is begonnen. De eerste editie van de innovatiewedstrijd werd gewonnen door bezwaarmaakapp Appjection.

Studenten, ongeacht hun opleiding, kunnen individueel of in teams meedoen aan De BLIC. Zij worden uitgedaagd een idee te presenteren dat innovatief is en een verandering teweeg kan brengen in de juridische wereld, bijvoorbeeld omdat het advocaten helpt hun werk beter te doen of de toegang tot het recht verbetert. Het beste legal tech idee ontvangt 25.000 euro financiering van De Brauw. Het advocatenkantoor maakt op 1 juni 2017 de winnaar bekend.

Bezwaarmaakapp Appjection won dit jaar de eerste editie van de innovatiewedstrijd. Dat idee is inmiddels gelanceerd.

Nathalie Gloudemans-Voogd

Advertentie