Advocaat en partner Frank Vermeer van OMVR uit Harderwijk is vorige week aangehouden door de FIOD op verdenking van faillissementsfraude. Tegenover OMVR heeft Vermeer inmiddels bekend. Dat meldt het advocatenkantoor op de eigen website.

Vermeer wordt ervan verdacht in 2009 op onrechtmatige wijze gelden te hebben onttrokken aan de boedel van een failliet vastgoedbedrijf. Hij deed dit ten gunste van een investeringsmaatschappij waar hij los van OMVR deel van uitmaakt.

‘Als collega’s zijn wij enorm geschrokken door dit nieuws,’ is te lezen in het nieuwsbericht. ‘De FIOD heeft mr. Vermeer thuis aangehouden. Er heeft tegelijkertijd huiszoeking plaatsgevonden in kasteel Staverden te Ermelo, de vestiging van de betreffende investeringsmaatschappij.’ De advocaten binnen OMVR voelen zich genoodzaakt na te denken over de toekomst van Vermeer bij het kantoor, aangezien hij ook mede-eigenaar.

Lees hier het bericht van OMVR

Advertentie