Advocaten Lumine van Uden en Annemarth Hiebendaal hebben de goede doelencampagne Houthoff Heroes gewonnen. Daarmee ontvangen ze een bedrag van 10.000 euro voor VluchtelingenWerk Nederland. 

De advocaten, beiden werkzaam bij Houthoff Buruma en taalcoach voor VluchtelingenWerk, kozen voor dit goede doel om meer vluchtelingen te kunnen helpen. ‘Tegelijkertijd wilden we kantoorgenoten stimuleren om zich ook aan te melden als taalcoach. Als jurist zijn wij dagelijks bezig met de Nederlandse taal en het geeft veel voldoening om dat in te kunnen zetten bij de hulp van een vluchteling,’ aldus Hiebendaal.

Houthoff Heroes is een jaarlijkse campagne van advocatenkantoor Houthoff Buruma. Medewerkers kunnen campagne voeren voor een eigen gekozen doel om daarvoor een van de drie geldprijzen (2.500 euro, 5.000 euro en 10.000 euro) in de wacht te slepen. Dit keer was de tweede prijs voor het Ronald McDonald Kinderfonds en de derde prijs voor Stichting Downsyndroom.

Advertentie