Interne documenten doorzoeken in de omgeving waar al uw juridische kennis zich bevindt. Met de ontsluiting van uw eigen documenten via de KnowHow module, verzorgt Legal Intelligence alle relevante juridische informatie op één. De KnowHow koppeling is onderhoudsvrij en veilig in gebruik.

De KnowHow module maakt het mogelijk om eenvoudig de inhoud (van een deel) van interne kennis/documenten doorzoekbaar te maken in de zoekmachine van Legal Intelligence, uitsluitend toegankelijk voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld de inhoud van een gedeelde netwerkschijf. In dit geval worden de documenten, denk aan modellen, uitspraken en voorbeeldbrieven vindbaar op een centrale plek waar ander onderzoek ook plaats vindt.

De Knowhow module brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Al uw content beschikbaar en doorzoekbaar op één plek;
  • Uw eigen content en documenten opnemen in attenderingen en dossiers;
  • Koppeling met diverse databases en CRM- systemen mogelijk

Bekijk hier de uitleg van Tjerk de Greef, onze Chief Information officer.

Wilt u meer informatie over het gebruik van de KnowHow module? Neem contact op met onze Servicedesk, op werkdagen bereikbaar via [email protected] of telefoonnummer 0172 – 88 36 00.

Advertentie