In gesprek met professor Edwin van Wechem, directeur van Law At Work, over de cursusopzet Doorpakken Procesrecht op 24 en 25 april in de Jaarbeurs.

Voor wie Law At Work nog niet kent; wat doen jullie?
Law At Work is een cursusorganisatie die inhouse-cursussen organiseert bij advocatenkantoren en bedrijven, met gerenommeerde docenten, waarbij het kennisniveau en lesmateriaal wordt afgestemd op de kennisbehoefte van een kantoor. Wij doen dat al vele jaren, sinds 2000. Onze kernbegrippen zijn kwaliteit, continuïteit en actualiteit. We werken dan ook met de beste docenten uit praktijk én wetenschap. Zelf ben ik directeur maar treedt ook regelmatig op als docent bij cursussen, met name op het gebied van algemene voorwaarden en actualiteiten vermogensrecht. Daarnaast ben ik ook adviseur en als raadsheer plaatsvervanger actief, waardoor ik nog altijd de praktijkervaring mee krijg: het komt mooi samen.

Waarom toch een stap naar offline cursussen, is die markt niet overvol?
De markt is weliswaar vol met cursussen op locatie, maar we zien zeker kansen voor Doorpakken. Juist door de diepte op te zoeken en dit in twee dagen achter elkaar met verschillende topdocenten te doceren bieden we net wat meer toegevoegde waarde dan het huidige aanbod. Bovendien is de prijs een hele schappelijke (1395,- excl. btw) en krijg je er zelfs nog broodjes en soep bij. Aan alles is gedacht!

Wat kunnen we nog meer verwachten?
Zoals ik al aangaf, we willen het niet van productiewerk en massa hebben. Er wordt dit jaar ook weer Doorpakken Vermogensrecht georganiseerd op 19 en 20 juni.. Maar eerst op naar 24 en 25 april, de docenten hebben er al zin in! Inschrijven voor Doorpakken Procesrecht kan via:
www.doorpakkenprocesrecht.nl.

Doorpakken Procesrecht wordt georganiseerd door Law At Work met medewerking van Law At Web.

www.lawatwork.nl en www.lawatweb.nl

Advertentie