Chambers and Partners heeft De Brauw Blackstone Westbroek uitgeroepen tot hét Nederlandse advocatenkantoor van 2017. Het Amsterdamse kantoor met onder andere vestigingen in Brussel en Londen blinkt volgens het Engelse onderzoeksbureau uit in klantenservice en toont een indrukwekkende strategische groei.

De titel ‘Netherlands Law Firm of the Year’ gaat voor de zesde keer in tien jaar naar het kantoor. ‘We hebben het geluk een ongelooflijk getalenteerd team te hebben bij De Brauw,’ aldus Geert Potjewijd, managing partner van De Brauw Blackstone Westbroek. ‘Succes en erkenning bereik je niet met individuen, maar door als collectief samen te werken.’

Andere genonimeerden dit jaar waren Allen & Overy LLP, Clifford Chance LLP, Kennedy Van der Laan, Loyens & Loeff, NautaDutilh en Stibbe.

Chambers and Partners voert wereldwijd analyses en rangschikkingen uit van advocatenkantoren. De onderzoeken zijn gebaseerd op zowel objectieve factoren en cijfers als feedback van cliënten.

Advertentie