In gesprek met professor Edwin van Wechem, directeur van Law At Work, over de cursusopzet Doorpakken Vermogensrecht op 19 en 20 juni in de BCN Arena Amsterdam.

Voor wie Law At Work nog niet kent; wat doen jullie?
Law At Work is een cursusorganisatie die inhouse-cursussen organiseert bij advocatenkantoren en bedrijven, met gerenommeerde docenten, waarbij het kennisniveau en lesmateriaal wordt afgestemd op de kennisbehoefte van een kantoor. Wij doen dat al vele jaren, sinds 2000. Onze kernbegrippen zijn kwaliteit, continuïteit en actualiteit. We werken dan ook met de beste docenten uit praktijk én wetenschap. Zelf ben ik directeur maar treedt ook regelmatig op als docent bij cursussen, met name op het gebied van algemene voorwaarden en actualiteiten vermogensrecht. Daarnaast ben ik ook adviseur en als raadsheer plaatsvervanger actief, waardoor ik nog altijd de praktijkervaring mee krijg: het komt mooi samen.

Waarom toch een stap naar offline cursussen, is die markt niet overvol?
De markt is weliswaar vol met cursussen op locatie, maar met Doorpakken zoeken we twee dagen achter elkaar juist de diepte op met verschillende topdocenten. En dat biedt toch meer toegevoegde waarde dan het huidige aanbod. Dat dit succesvol kan zijn is gebleken bij de eerste Doorpakken eind vorig jaar. Bovendien is de prijs bijzonder scherp (€1.395,- excl. btw), inclusief 20 PO-punten, broodjes en soep. Aan alles is gedacht!

Wat kunnen we nog meer verwachten?
Zoals ik al aangaf, we willen het niet van productiewerk en massa hebben. Er worden dit jaar een paar Doorpakken events georganiseerd. Doorpakken Vermogensrecht is de eerste met Coen Drion, Luuk Reurich, René Klomp en mijzelf als docenten, we hebben er al zin in!

Inschrijven kan via: www.doorpakkenvermogensrecht.nl

Doorpakken Vermogensrecht wordt georganiseerd door Law At Work met medewerking van Boom juridisch opleidingen.

www.lawatwork.nl en www.boomjuridischopleidingen.nl

 

Advertentie