Het lijkt of we nog ruim de tijd hebben, maar binnenkort mogen zaken alleen nog digitaal. Bij softwareontwikkelaar Trivium zijn ze achter de schermen druk bezig om hierop straks goed voorbereid te zijn.

De overgang van de rechtspraak naar volledige digitalisering volgens het programma KEI, dan dringt zich het beeld op van de aloude zwerfkeien. Door gletsjerijs voortgestuwd, tergend langzaam maar niet te stoppen op weg naar de eindbestemming. Het lijkt of we nog ruim de tijd hebben, maar binnenkort staan alle kantoren in Nederland voor een voldongen feit en mogen zaken alleen nog digitaal. Bij softwareontwikkelaar Trivium zijn ze achter de schermen druk bezig om hierop straks goed voorbereid te zijn.

Directeur Ben Van Hengstum: “De afgelopen periode hebben wij alle ontwikkelingen op de voet gevolgd en zijn we samen met onze Lexxyn Groep Partners bezig geweest met de voorbereiding op de digitale rechtspraak”.

Definitieve invoering van KEI werd telkens een paar maanden uitgesteld en voor veel kantoren was dat maar goed ook. Het gaf ze de tijd om zich goed voor te bereiden op de digitalisering, dit zodat ze straks veilig kunnen deelnemen aan het digitale juridische verkeer. Inmiddels is de datum vastgesteld, lees hier het nieuwsbericht. Wij zijn al geruime tijd bezig om deze overgang bij onze klanten te begeleiden. Zowel bij kantoren met ons laatste generatie-pakket NEXTmatters als bij advocaten die het vertrouwde FORTUNA gebruiken.

Eerlijk gezegd hopen we dat meer kantoren zich gaan realiseren dat de KEI nu echt in een sneller tempo zal worden voortgestuwd en zich gaan oriënteren op de markt. Wij hopen ook deze kantoren te kunnen bedienen met onze applicatie NEXTmatters waarin u een volledig digitale praktijk kunt voeren. Dit in combinatie met ons eigen aansluitpunt bent u klaar voor de eindbestemming.

Wij zijn blij met elke klant en hebben een zeer ervaren en gretig team dat al heel veel kantoren hielp overstappen.

Ons advies: als u als kantoor de efficiency wilt verhogen, datalekken wilt voorkomen of zich  voorbereidt op KEI, kijk op korte termijn kritisch naar wat er aan innovatieve software op de markt is. Vergelijk, praat met collega-kantoren, onderzoek welke leveranciers er klaar voor zijn. En natuurlijk… mocht u uiteindelijk uitkomen bij Trivium Software en NEXTmatters, dan bent u van harte welkom.

Advertentie