Een reclamecampagne van Wijn & Stael Advocaten is in de smaak gevallen bij de Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN). Tijdens de jaarlijkse verkiezing van de beste campagnes op het gebied van marketing en communicatie, ging het Utrechtse kantoor vorige week met twee prijzen naar huis.

Met de campagne ‘Wat heeft uw zaak nodig?’, bestaande uit vier filmpjes, won het kantoor in de categorieën business-to-business en corporate. In de filmpjes zijn verschillende werkwijzen van het kantoor te zien, uitgevoerd door acteurs.

Bedrijven en reclamebureaus worden voor de verkiezing in de gelegenheid gesteld hun beste campagnes van het voorafgaande kalenderjaar in te zenden en mee te dingen naar prijzen in elf categorieën.

De verschillende filmpjes zijn hier te bekijken: filmpje 1 / filmpje 2 / filmpje 3 / filmpje 4.

De gehele lijst met winnaars is hier te bekijken.

Eerdere winnaars SAN

Eerdere advocatenkantoren die in de prijzen vielen, zijn Van Doorne (2006, 2008 en 2010), Stibbe (2007), Clifford Chance (2006), Loyens & Loeff (2006), NautaDutilh (2006) en Houthoff Buruma (2005). Het gaat daarbij hoofdzakelijk om de categorieën Business-to-Business en Personeel. De genoemde kantoren bevinden zich op de Amsterdamse Zuidas. Wijn & Stael heeft daar nu dus verandering in gebracht.

Advertentie