Mensen zijn op hun best wanneer ze kunnen werken in hun kracht en wanneer er wordt voldaan aan hun kernbehoeften. Ons unieke 4D persoonlijkheid assessment geeft diepgaand inzicht in de 4 dimensies die dagelijks jouw denken, doen en voelen drijven. Elk van deze dimensies meet een uniek gebied van wie jij bent en helpt je bewust te worden van jouw kernkwaliteiten en ware potentie.

Hoewel ieder persoon onomstotelijk uniek is, wijst ons jarenlange wetenschappelijke onderzoek uit dat er in ieder van deze 4 dimensies duidelijke patronen en classificaties zichtbaar zijn in de overeenkomsten en verschillen van mensen. Ons assessment en haar onderliggende mechanieken zijn een direct voortvloeisel uit ons werk in deze psycho-wiskunde: het wiskundig kwantificeren van deze psychologische observaties en fenomenen. Door hiermee elk van deze 4 dimensies door te meten en te combineren tot een profiel zijn wij in staat om zeer accuraat ruim 30.000 unieke 4D-profielen te meten; en belangrijker: jou te vertellen hoe je deze inzichten kunt gebruiken om het beste te halen uit jezelf, jouw team en jouw organisatie.

Enkele voordelen:

  1. Het geeft werknemers een uniek inzicht in zichzelf en waar hun krachten en valkuilen liggen, waardoor ze bewuste keuzes kunnen maken om bepaalde persoonlijke gebieden verder te ontwikkelen of in samenspraak juist taken op te nemen waarbij deze gebieden wellicht wat minder benodigd zijn. Tevens krijgt de werknemer inzicht in de veranderingen in zijn of haar vertoonde gedrag onder druk en wat de (minder) positieve gevolgen hiervan kunnen zijn.
  2. Het geeft werknemers een nieuw begrip voor de persoonlijkheden, denk- en werkstijlen en innerlijke motivaties van anderen. Werknemers leren hun communicatie en omgang af te stemmen op de behoefte van anderen om zo gezamenlijk veel efficiënter en productiever succes te behalen en wederzijds begrip en respect te bouwen en te behouden.
  3. Het geeft management een uniek overzicht in waar organisatiebreed de kwaliteiten en mogelijke tekortkomingen zitten in het werknemersbestand en leert hen hoe succesvolle teams te formeren en hoe minder presterende teams nieuw leven in te blazen.

Bel nu voor een gratis vrijblijvende afspraak naar 085 303 64 87 of kijk op www.maduro-bohorquez.com

Advertentie