In navolging van andere kantoren heeft ook Hertoghs Advocaten een vestiging geopend in Amsterdam. Het bedrijf hield tot dusver alleen kantoor in Breda en Rotterdam.

Volgens advocaat Mariëlle Boezelman van Hertoghs is voor Amsterdam gekozen omdat de advocatenpraktijk een steeds internationaler karakter krijgt. ‘Zowel voor cliënten als voor onszelf is het gemakkelijk om in Amsterdam en in de buurt van Schiphol te zitten. Daar gebeurt nu eenmaal ontzettend veel.’

Het kantoor, in 1990 in Breda opgericht door de inmiddels overleden Hans Hertoghs, telt zestien advocaten. In het verleden is vaker overwogen om de sprong naar Amsterdam te wagen, zegt Boezelman, maar tot dusver kwam het er niet van. Nu is de bezetting groot genoeg om ook in Amsterdam een kantoor te laten draaien, stelt ze. De nieuwe vestiging telt vooralsnog zes medewerkers. De advocaten van Hertoghs hebben een vaste standplaats, maar elke vestiging heeft flexplekken zodat mensen overal kunnen werken.

Het nieuwe kantoor wordt begin september feestelijk geopend.

Advertentie