Law At Web heet nu Boom juridisch opleidingen. De aanbieder van live webinars en video on demand is bezig met een slag om de cursist nog beter te voorzien van online cursussen van kwaliteit die dicht op de actualiteit zitten en die op ieder gewenst moment gevolgd kunnen worden. 

Waarom zijn jullie ooit met webinars begonnen?
We zagen de mogelijkheden die video-conferencing bood. Met name voor de juridische praktijk zagen we grote voordelen. Geen reistijd meer, gewoon op de locatie die jou uitkomt online en geconcentreerd een cursus volgen en toch vragen kunnen stellen. Doordat we samen met Law At Work van Edwin van Wechem de organisatie hadden opgetuigd hadden we ook nog eens toegang tot de beste docenten.

Zien jullie een verschuiving van offline naar online cursussen?
We hebben in de afgelopen jaren een groei gezien bij onze online cursussen, dat zeker. Maar we denken niet – en dat was nooit de insteek – dat online cursussen de offline cursussen vervangen. We zien het vooral als een aanvullend alternatief waarbij de snelheid, actualiteit en flexibiliteit een grotere rol gaan spelen. Vaak horen wij ook dat men op het laatste moment toch wat verdieping of actualiteit zoekt op een onderwerp. Dan zijn met name de video’s ideale instrumenten.

Hoe zien de komende jaren eruit voor Boom juridisch opleidingen?
Ten eerste hebben we Law At Web begin dit jaar omgedoopt tot Boom juridisch opleidingen om de cursussen sterker te koppelen aan de kwaliteitsproducten en sterke naam en auteurs van Boom juridisch. Ten tweede maken we een kwaliteitsslag omdat we samenwerken met een videobedrijf die de productie van onze video’s on demand professioneel in de studio in Rotterdam verzorgt. Daarmee zie je direct onze derde stap: meer video’s produceren want die kun je anytime and anywhere bekijken wat zorgt voor een optimale flexibiliteit en efficiency voor onze cursisten.

Kijk voor een overzicht van live webinars en video’s op www.boomjuridischopleidingen.nl

Advertentie