Toga Atelier Schout gaat per 1 september 2017 verhuizen/ is per 1 september verhuisd. Wegens aanhoudende groei zagen wij uit naar een ruimere locatie met meer comfort. Deze hebben wij gevonden in Delfshaven te Rotterdam, nabij het centrum. Met veel enthousiasme informeren wij u dan ook dat ons nieuwe adres is: Claes de Vrieselaan 82A te Rotterdam. 

Een kennismaking met Toga Atelier Schout: Toga Atelier Schout is sinds 1998 gevestigd in de Spaanse Polder te Rotterdam. Wegens aanhoudende groei zagen wij uit naar een ruimere locatie met meer comfort. Deze hebben wij gevonden in Delfshaven te Rotterdam, nabij het centrum.

Ons vriendelijke team bestaat uit ervaren vakmensen en is u graag van dienst bij de aankoop van uw toga. Met passie voor het vak werken wij in eigen atelier op professionele wijze aan onze producten zodat u uw toga jarenlang met plezier kunt dragen.

Door vakmanschap en de keuze van onze materialen kunnen we zonder schroom kunnen zeggen dat wij toga’s leveren van het hoogste kwaliteitsniveau. U hebt de keuze uit Cool Wool en biologische Cool Wool. Duurzaamheid vinden wij belangrijk, zowel bij de wijze van vervaardigen als bij de inkoop van onze materialen.

Onze ruime klantenkring is afkomstig uit de advocatuur, rechterlijke macht en burgerlijke stand. Tevens leveren we aan de TU-Delft en Erasmus Universiteit. Door onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zijn wij al vele jaren Rijksleverancier aan Rechtspraak Nederland en het Openbaar Ministerie.

Toga Atelier Schout staat voor vakmanschap en kwaliteit met oog voor detail.

Advertentie