Stichting Legal Valley heeft maandag een nieuw juridisch vacatureplatform gelanceerd. Alle partners van de stichting, waaronder Gelderse advocatenkantoren, het Openbaar Ministerie, Gelderse gemeenten en de Rechtspraak, kunnen hier hun openstaande vacatures publiceren.

Fred Hammerstein, bestuursvoorzitter van de stichting, noemt het nieuwe platform in een persbericht een goede manier om te laten weten welke carrièremogelijkheden er voor juristen in de regio zijn.

Legal Valley werd in december 2016 opgericht om de juridisch branche in Gelderland een steuntje in de rug te geven. In het kader daarvan wordt er viermaal per jaar een Juridisch Kenniscafé georganiseerd en vond op 7 maart jongstleden het congres Maatschappij & Recht plaats.

Legal Valley is een initiatief van onder meer de Orde van advocaten in Gelderland, de Rechtbank Gelderland, het Hof Arnhem-Leeuwarden en de Radboud Universiteit Nijmegen.

Advertentie