Vanaf 25 mei is de AVG van toepassing. U dient dan al uw procedures, processen & systemen op de AVG te hebben aangepast en accountability te kunnen aantonen. Hoe ver bent u met de voorbereidingen? Zijn genomen stappen juist en doeltreffend? Hoe kunt u ingezette processen aanscherpen om versneld aan de AVG te voldoen?

Het congres Implementatie AVG is een vervolg op het voorjaarscongres Voorbereidingen AVG van 16 mei jl. en gaat specifiek in op de praktische implementatie van de AVG, actualiteiten en good practices per sector. De belangrijkste inzichten en tips & tricks van het voorjaarscongres zijn meegenomen bij de ontwikkeling van dit congres. Als instapper profiteert u hier direct van!

Bij dit 2-daags congres leert u o.a. over:
• Governance frameworks en te gebruiken strategie
• Tooling: voor- en nadelen van tooling voor uw governance structuur
• Documentatieplicht, opzetten van verwerkingsregister
• Rechten van betrokkene: dataportabiliteit, recht van vergetelheid, relatie met bewaartermijnen
• Ervaringen met toezichthouder, inzicht in werkwijze van de AP
• PIA’s uitvoeren op high risk processen
• Awareness en draagvlak binnen de organisatie
• Fast track: minimale noodzakelijke maatregelen voor AVG-compliance
• Basiskennis / vaardigheden / competenties voor de DPO/FG

KEY-NOTE! Jeroen van den Hoven, Hoogleraar TU Delft vertelt over de toekomst van AI, Robotica, Internet of Things en de uitdagingen voor de DPO/FG.

Ga in gesprek met deelnemende organisaties als:
Achmea Bank, Acuity, Akzo Nobel, Alliander, APG, AVROTROS, Baker & McKenzie, Bierman Advocaten, Bij PETER – Wet & Recht, BKR, BOS Incasso, Centric Netherlands B.V., Coolblue, Cure4, DELA, Eigen Haard, European Merchant Services, FrieslandCampina, Gemeente Enschede, Gemeente Utrecht, GRASP, Hoge Raad der Nederlanden, Hunter Legal, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie Van Financiën, Monuta, Morrison Foerster, Net2Legal, NS, NTR , OLVG, Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, PostNL, SEW Eurodrive, Slachtofferhulp Nederland, SPG Prints, Strauswolfs, SWKFacet BV, Tele2, TU Delft, Trajectum, UWV, Van Lanschot Bankiers, VodafoneZiggo, Westphal Johansen Advocaten, Waterschap Zuiderzeeland

Advertentie