Na locaties in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle opent advocatenkantoor Nysingh deze week een vestiging in Utrecht. Het fullservice kantoor uit het oosten van het land hoopt zo zijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

‘Het openen van een kantoor in Utrecht is een logische stap om ons netwerk in de regio Utrecht én landelijk verder te versterken,’ zegt Wilma van Ingen, voorzitter van de Raad van Bestuur van Nysingh. ‘We starten met een vast kernteam van advocaten, daaromheen zit een flexibele groep. Cliënten hebben uiteraard toegang tot alle diensten die Nysingh aanbiedt.’ De honderd advocaten en notarissen verbonden aan Nysingh bedienen veelal instellingen, bedrijven en de overheid.

De opening van het nieuwe kantoor, aan de Maliebaan in Utrecht, wordt verricht door de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen. Het radioprogramma BNR Friday Move met Wilfred Genee zendt op vrijdag 22 september live uit vanuit de nieuwe locatie.

Go West!

Meer kantoren openen tegenwoordig een nevenvestiging in de Randstad. In Go West! De onweerstaanbare lokroep van de Randstad (Advocatenblad 2017-7) legt Mark van der Heijden uit waarom.

Advertentie