Mijnrechtspraak.nl, aansluitpunt of Silex? Wat is eHerkenning? Hoe start je een procedure? Hoe moet ik bijlagen of producties die bij de procesinleiding horen, uploaden? Hoe kan ik de verweerder vormvrij oproepen? Welke termijnen zijn van toepassing?

Door Francisca Mebius

In KEI in de praktijk voor de juridisch ondersteuner (Flora’s Secretary Services, 2017) legt Floor Zijdenbos-Jansen stap voor stap uit hoe de rechtspraktijk onder KEI werkt. Het bevat voorbeelden en praktijktips en er wordt ruim aandacht besteed aan de verschillen tussen de oude procesvoering en die via KEI. Het boek is primair bedoeld voor de juridische secretaresse, maar andere KEI-gebruikers kunnen ook profijt hebben van dit naslagwerk.

Deze recensie is ook verschenen in het Advocatenblad van september 2017. Bekijk alle berichtgeving over KEI in dit dossier.

Advertentie