De ICT kennis- en doe-dag voor de juridische praktijk
Met de centrale thema’s vernieuwen en verbeteren, zet PLEIT2018 de standaard voor ICT in de juridische praktijk. Hoe blijven juridische kantoren innovatief en toekomstbestendig? In één dag worden antwoorden op deze en vele andere vragen gegeven tijdens seminars, workshops en presentaties. Met aansprekende en toonaangevende sprekers uit de juridische sector, maar ook vanuit andere sectoren zullen sprekers het podium betreden.

De hoofdingrediënten van PLEIT2018
Een aantal zaken wordt bewust anders ingericht om PLEIT2018 te vernieuwen. Om een hoogstaand kwalitatief karakter te waarborgen, wordt een divers programma geboden en wordt het bezoekersaantal op maximaal 500 gesteld. Het doel van PLEIT2018 is om kennis op maat te delen, vaardigheden aan te leren en de markt te verbinden. PLEIT2018 blijft een niet-commercieel karakter houden en is kosteloos voor de doelgroep, maar wordt naast een kennis- ook een echte doe-dag.

Claudia Heemskerk, Event Manager PLEIT, licht toe: ‘Het programma van PLEIT2018 biedt meer ruimte voor workshops en visiesessies, waarvoor de onderwerpen afgestemd worden op basis van actualiteit en concrete behoeften. Daarnaast hebben we ook de hoofdthema’s opnieuw vormgegeven en is er een nieuw thema toegevoegd: privacy. Bescherming van persoonsgegevens en bewustwording van kwetsbaarheden is een must. Om die reden gaat PLEIT2018 in op actualiteiten als GDPR, datalekken en cybersecurity. Maar ook is er dit jaar meer ruimte én podium voor relevante leveranciers, zodat juristen een volledig beeld van het ICT-landschap en haar aanbieders krijgen. En uiteraard is er ook deze editie in de aanloop naar de dag zelf weer een interessant platform gecreëerd voor geïnteresseerden om kennis te delen en de sector samen te brengen. Zo brengen de website, de PLEIT blogs en de onlangs gelanceerde PLEIT app relevante updates en nieuws.’

IJzersterk concept
Dat het concept van PLEIT ijzersterk is, bleek tijdens de finale van de Gouden Giraffe in februari van dit jaar. De jury was lovend over de opzet, de professionaliteit en de detaillering van het congres. Claudia vertelt hierover: ‘Deelname aan de Gouden Giraffe was voor de organisatie van PLEIT een perfecte spiegel om PLEIT te verfijnen. We behoren door de inhoudelijke kwaliteit van PLEIT tot de 4 beste congressen van Nederland. Een compliment dat ons stimuleert het dit jaar nog verder te ontwikkelen.’

Inschrijven voor PLEIT2018 is nog niet mogelijk, de datum hiervoor reserveren wel. Vanaf 1 maart 2018 is het mogelijk om in te schrijven via www.pleit.nl. Daar is ook meer informatie te vinden, evenals in de app.

Advertentie