Advocaat. Het is nogal een vak. Een vak met veel verantwoordelijkheid, want het lot van uw cliënten ligt in uw vakkundige handen. Dan is het belangrijk dat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt richten. Logisch toch?

Optimaliseren is een eitje
Tja, dat klinkt logisch en het ís ook logisch. Toch zien we nog vaak dat er met name op het gebied van software kansen worden gemist. Een goed softwaresysteem creëert rust, overzicht, grip, efficiency én stelt u in staat uw tijd vooral te besteden aan uw vak. Voor uw collega’s geldt natuurlijk hetzelfde en zie daar de gigantische optimalisatie die plaatsvindt!

Wij zijn de hele dag maar met één ding bezig: de digitale ondersteuning van advocatenkantoren verder te optimaliseren. Ons systeem wordt steeds slimmer en efficiënter, zodat u steeds beter in staat wordt gesteld uw belangrijke werk te doen.

Informatie is munitie
Voor advocaten is informatie cruciaal. Die moet u dan wel snel kunnen (terug)vinden. Het is allang niet meer zo dat er in dozen archiefdossiers gezocht moet worden naar informatie van eerdere zaken, of naar correspondentie in geprinte e-mails. Toch is het nog steeds niet zo dat elke advocaat zijn of haar informatie met één druk op de knop weet te vinden. En dat zou simpelweg wel het geval kunnen zijn. Om echt kosten te kunnen besparen is het van belang dat uw software zodanig is ingericht dat u hier maximale informatie uit krijgt. Elke advocaat zou ons inziens met een goed Document Management Systeem (DMS) moeten werken.

Wat is een DMS?
Met een DMS worden documenten digitaal opgeslagen in een centrale database. Vanuit dit centrale opslagpunt kunnen medewerkers snel documenten vinden, delen en aanpassen. Verschillende personen kunnen tegelijkertijd in hetzelfde document werken. Met versiebeheer kan worden nagegaan wie welke aanpassingen heeft gedaan. Een DMS verhoogt de vindbaarheid van documenten en verhoogt de effectiviteit van uw bedrijfsprocessen.

Betaalbaar door integratie
Niet te betalen, denkt u? Als u het apart bij een DMS-specialist moet aanschaffen, kan een dergelijk systeem erg kostbaar zijn. Gelukkig hebben wij een DMS ontwikkeld dat volledig met onze bestaande software is geïntegreerd. Dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Een must voor KEI
Digitaal werken met zo’n DMS is een must voor kantoren die regelmatig procederen. Want uw eigen CClaw Document Management Systeem wordt rechtstreeks aangesloten op de digitale omgeving van de Rechtspraak. Wij maken gebruik van de koppeling van de systemen via het zogeheten aansluitpunt. Zo verloopt de gegevensuitwisseling met de Rechtspraak efficiënter.

Onderdeel van CClaw
Ons DMS is een volledig geïntegreerd onderdeel van ons softwaresysteem voor de advocatuur: CClaw. Eén van de meest beproefde systemen in de markt. En het mooie is: het wordt elke dag een stukje beter.

Bron afbeelding

Advertentie