Wie relevant wil blijven in een dynamische en competitieve markt ontkomt niet aan een digitale transformatie. Door slimmer te werken en processen te stroomlijnen zorgt u voor onderscheid en een stevige concurrentiepositie.

Microsoft Office 365 en de digitale transformatie
Hoogstwaarschijnlijk maakt u dagelijks gebruik van Microsoft Office, bijvoorbeeld Office 2013 of hoger. Regelmatig worden nieuwe versies van het Officepakket uitgebracht. Met Office 365 werkt u met de meest actuele versie van onder andere Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Door Office 365 bent u dus altijd zeker van een actuele en een up-to-date versie voor het Office-pakket. Dit helpt u om alle mogelijkheden van Microsoft Office optimaal te benutten. Kortom: digitaal transformeren begint bij een goede basis en dat is precies wat Microsoft Office 365 is.

De digitale transformatie naar de Hybrid Cloud
De Hybrid Cloud voorziet in de nieuwste technologische cloudontwikkelingen van dit moment. Hybrid Cloud brengt daarmee het beste van twee werelden samen: dezelfde vertrouwde omgeving, maar met de meest actuele en veilige Microsoft programma’s. Dat gaat dus echt verder dan actuele versies van de programma’s in Office-Suite. Door te kiezen voor Hybrid Cloud richt u uw volledige cloudomgeving zo efficiënt en slim mogelijk in. Bepaalde delen blijven in uw Private Cloud (bijvoorbeeld uw vakspecifieke software) en voor online diensten zoals bijvoorbeeld Skype for Business maakt u gebruik van de Microsoft Cloud. Ook kunt u tot wel vijf devices voorzien van een lokale versie van Microsoft Office. De Hybrid Cloud is dus een belangrijke sleutel voor de digitale transformatie van uw kantoor.

Hybrid Cloud en veiligheid
Voor de implementatie van Hybrid Cloud heeft ICT Concept eerst veel aandacht besteed om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze Hybrid Cloud te kunnen waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid van online diensten en de koppeling met de Private Cloud. We kunnen nu met recht zeggen dat de Hybrid Cloud van ICT Concept voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. En dat maakt de Hybrid Cloud van ICT Concept echt anders dan welke Hybrid Cloud dan ook. Wat levert dit u concreet op? Dat u nu met een gerust hart over kunt stappen naar de Hybrid Cloud van ICT Concept. Of zoals wij zeggen: Hybrid Cloud – Geen wolkje aan de lucht!

Advertentie